Shopping Cart
stay safe
Δωρεάν Αποστολή - Δωρεάν Αντικαταβολή

10 Τρόποι να ξεχωρίσετε τις επώνυμες τσάντες από τις “μαϊμού”!

Καλό καλοκαίρι κορίτσια μου! Φαντάζομαι ότι ετοιμάζεστε για τις διακοπές σας. Ήρθε η στιγμή για ένα νέο θέμα, που σίγουρα σας έχει απασχολήσει κάποια στιγμή όλες…

Στο σημερινό μας άρθρο θα μιλήσουμε για τις ποιοτικές τσάντες… Όταν λέω ποιοτικές, εννοώ τις επώνυμες που πληρώνουμε σίγουρα κάτι παραπάνω, αλλά ξέρουμε τι “παίρνουμε“! Ή μήπως δεν είστε σίγουρες για το πως να ξεχωρίσετε μια αυθεντική τσάντα από μία “μαϊμου“;

Πολλές επώνυμες εταιρείες που δημιουργούν τις ξεχωριστές τους τσάντες ενημερώνουν τους καταναλωτές τους ότι οι τσάντες τους έχουν κατασκευαστεί με λεπτότητα. Η λέξη “ποιότητα” χρησιμοποιείται συνήθως για να περιγράψει αυτό το σχήμα μάρκετινγκ στο σημείο όπου έχει πλέον γίνει κλισέ. Αλλά, ποιος είναι ο πραγματικός ορισμός μιας “καλά κατασκευασμένης” τσάντας;

Στη συνέχεια του άρθρου μας θα διαβάσετε τους 10 κορυφαίους τρόπους να ξεχωρίσετε μια επώνυμη τσάντα από μια “μαϊμού” τσάντα που αγοράσατε.

1. Οσμή

Επαναλαμβάνω, παρακαλώ μην μυρίζετε μια τσάντα για να διαπιστώσετε εάν μια τσάντα είναι κατασκευασμένη με γνήσιο δέρμα. Υπάρχουν πολλές κατηγορίες δερμάτων (που κυμαίνονται από πολύ φθηνά δέρματα έως εξαιρετικά ακριβό δέρμα). Το πρώτο πράγμα που πρέπει να θυμάστε είναι ότι είναι αρκετά εύκολο για τους κατασκευαστές να ψεκάσουν τις τσάντες τους με άρωμα τεχνητού δέρματος.

2. Τιμή

Πολλές φορές η τιμή μιας τσάντας μπορεί να είναι παραπλανητική. Πολλές δημοφιλείς τσάντες σχεδιαστών επώνυμων σχεδιαστών κατασκευάζονται για εμπορικούς σκοπούς. Δυστυχώς είναι γεγονός ότι κάποιες “μαϊμού” τσάντες ήταν κατασκευασμένες καλύτερα από τις αυθεντικές τσάντες. Αλλά, η πλειοψηφία των επώνυμων τσαντών είναι αρκετά καλά κατασκευασμένες.

3. Πόδια

Έχοντας πόδια μια τσάντα μπορεί να αναγνωριστεί ως ένα σημάδι ποιότητας. Τα πόδια είναι συνήθως μεταλλικά κομμάτια στο κάτω μέρος μιας τσάντας. Χρησιμοποιούνται για να εξασφαλίσουν ότι η τσάντα στηρίζεται στα μεταλλικά κομμάτια και όχι στην κάτω επιφάνεια της τσάντας. Δεν προορίζονται όλες οι τσάντες να έχουν πόδια, αλλά οι περισσότερες τσάντες θα πρέπει να τα έχουν.

4. Χωρίσματα και τσέπες

Πολλοί κατασκευαστές τσαντών προσπαθούν να εξοικονομήσουν χρήματα, αφαιρώντας χρήσιμα χωρίσματα και τσέπες. Όσο περισσότερες τσέπες, φερμουάρ, θήκες ή χωρίσματα έχει μια τσάντα, τόσο πιο ενοχλητικό και δαπανηρό είναι για τις εταιρείες που κατασκευάζουν τσάντες να παράγει.

5. Άκρες

Οι άκρες μιας τσάντας μπορεί να φαίνονται λεπτές. Ωστόσο, πρόκειται για ένα σαφές σημάδι ποιότητας. Οι άκρες του δέρματος ή του καμβά σε πολλές τσάντες είναι επικαλυμμένες με ειδική κόλλα. Η ειδική κόλλα είναι συνήθως πιο σκούρα σε σχέση με το δέρμα ή τον ίδιο τον καμβά. Οι εταιρείες χρησιμοποιούν συνήθως μια πιο σκούρα καφέ χρωστική κόλλα για να σφραγίσουν τις άκρες των τσαντών τους.

Από την άλλη πλευρά, άλλες τσάντες χρησιμοποιούν μια ειδική κόκκινη κόλλα. Η διαφορά είναι ότι η κόκκινη κόλλα δεν θα ξεφλουδίζει ούτε θα σχιστεί με την πάροδο του χρόνου και θα αντέξουν για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα.

6. Επένδυση

Η επένδυση σε πολλές τσάντες επώνυμων σχεδιαστών αποτελείται από την εκτύπωση μονογραφιών της εταιρείας τους. Μπορείτε να το ελέγξετε απλά ανοίγοντας μια τσάντα και κοιτάζοντας την επένδυση του υφάσματος.

7. Συρραφή

Η ραφή σε μια τσάντα είναι μια πολύ σημαντική λεπτομέρεια για να διακρίνετε μια επώνυμη τσάντα από μια “μαϊμού” τσάντα. Όταν ασχολείστε με δερμάτινες τσάντες, είναι σημαντικό να μην δείτε διπλές ραφές κατά μήκος των περιγραμμάτων των δερμάτινων τσαντών. Ο λόγος είναι ότι η διπλή ραφή μπορεί να προκαλέσει αποδυνάμωση του δέρματος, συνεπώς, λιγότερη διάρκεια ζωής της τσάντας.

8. Υλικό

Το υλικό σε μια τσάντα κατασκευάζεται συνήθως με μέταλλο. Με μια απλή ανάλυση του υλικού σε μια τσάντα μπορεί κανείς να δει αν μια τσάντα είναι υψηλής ποιότητας ή θα πρέπει να γίνει δωρεά στον τοπικό στρατό Σωτηρίας. Κορυφαίες εταιρίες σχεδιαστών τσάντας έχουν καλύτερα μηχανήματα στα εργοστάσιά τους. Ως εκ τούτου, τα καλούπια υλικού τους αντικαθίστανται συχνότερα ή αγοράστηκαν προσφάτως.

9. Δερμάτινο χρώμα

Υπάρχουν τόσες πολλές κατηγορίες δέρματος – που κυμαίνονται από σπάνια εξωτικά δέρματα που κοστίζουν χιλιάδες έως φθηνά δέρματα που βρίσκονται στο κατάστημα του ενός ευρώ. Υπάρχει ένας τύπος δέρματος γνωστός ως “λευκό δέρμα μαυρίσματος” (ένα ακριβό και σπάνιο εύρημα) που θα αλλάξει πραγματικά το χρώμα με την πάροδο του χρόνου. Αυτός ο τύπος δέρματος έχει φυσικές βαφές που είναι ενσωματωμένες στην επιφάνειά του και με την πάροδο του χρόνου θα γίνει πραγματικά πλούσιο σε χρώμα. Φυσικά μια τέτοια τσάντα υπάρχει σε συγκεκριμένους οίκους!

10. Εγγύηση

Η τσάντα θα κρατήσει για χρόνια. Πολλές εταιρίες σχεδιαστών τσάντα έχουν εγγύηση ποιότητας και εγγύηση που σχετίζονται με τα προϊόντα τους. Οι γνωστές μάρκες όπως οι τσάντες Byblos φέρουν θεωρημένα αξιόπιστα εμπορικά σήματα τσάντα ποιότητας.

Λοιπόν, για να συνοψίσουμε! Ελπίζω να κρατήσετε αυτά που μόλις διαβάσατε και να μην μπορέσει κανένας επιτήδειος να σας πουλήσει “μαϊμού” τσάντα.

Δείτε περισσότερα για τσάντες:

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Shares