Your Cart
Δωρεάν Αποστολή - Δωρεάν Αντικαταβολή

7 + 1 tips για να επιλέξετε γυναικεία τσάντα

7-1-tips-για-να-επιλέξετε-γυναικεία-τσάντα

7 + 1 tips για να επιλέξετε γυναικεία τσάντα

Το καλοκαίρι είναι εδώ και έχουμε απασχοληθεί να σας κάνουμε να είστε έτοιμοι να αρχίσετε να ντύνεστε ξανά. Όμως, ανεξάρτητα από το πόσα νέα φορέματα, παπούτσια ή άλλα αξεσουάρ αγοράσετε, το να έχετε μια καινούργια γυναικεία τσάντα εξακολουθεί να είναι ένας από τους πιο γρήγορους τρόπους για να βελτιώσετε την εμφάνισή σας.

Μια γυναικεία τσάντα πρέπει να είναι εξατομικευμένη, κομψή και πρακτική. Έτσι, εδώ βρίσκονται 7 + 1 tips για να επιλέξετε γυναικεία τσάντα όταν αναζητάτε ένα λειτουργικό και όμορφο αξεσουάρ για την καλοκαιρινή σας εμφάνιση. Ευτυχώς στο ηλεκτρονικό κατάστημα 4bag υπάρχει μια τσάντα που ταιριάζει σε κάθε γυναίκα.

1.Μην αγοράζετε ποτέ μια τσάντα χωρίς να την δοκιμάσετε

Το πρώτο ένστικτο και η συναισθηματική κατάσταση δεν λειτουργούν για την σοφή λήψη αποφάσεων. Είναι πολύ σημαντικό να δοκιμάσετε πώς φαίνεται η τσάντα πάνω σας. Η καθεμία είναι διαφορετική και οι μεμονωμένες παράμετροι διαφέρουν: ύψος, βάρος, σχήμα, μαλλιά, χρώμα δέρματος κ.λπ. Επομένως, πάρτε την τσάντα και κοιτάξτε τον εαυτό σας στον καθρέφτη.

Κρατώντας την τσάντα στα χέρια σας, κοιτάξτε την και παρατηρήστε τη δομή της τσάντας, την υφή της, τις λεπτομέρειες και τις τσέπες, το φερμουάρ κ.λπ. Φανταστείτε πώς θα φαίνεται με τα ρούχα σα και πώς νιώθετε μέσα σε αυτή. Η εξωτερική ματιά στον εαυτό σας θα σας δώσει την κατανόηση εάν σας ταιριάζει η τσάντα ή όχι. Συνήθως σε αυτό το στάδιο επιλέγετε την τσάντα σας ή συνεχίζετε την αναζήτησή σας.

2. Επιλέξτε το σωστό μέγεθος

Ανάλογα με το γούστο και τις προτιμήσεις σας, είναι σημαντικό να επιλέξετε το υλικό που προτιμάτε για την τσάντα σας. Μερικές προτιμούν μόνο υλικά όπως το δέρμα, άλλες προτιμούν τα υφάσματα (ειδικά το καλοκαίρι) ή και τα συνθετικά. Ωστόσο, είναι σημαντικό να επιλέξετε το σωστό μέγεθος για την τσάντα σας. Είναι εξίσου σημαντικό με το μέγεθος του φορέματος ή του παντελονιού. Εάν το μέγεθος δεν θα επιλεγεί σωστά, μπορεί να κάνει τα μέρη του σώματός σας λιγότερο ελκυστικά, όπως μια λάθος επιλογή τζιν. Μια ταιριαστή τσάντα θα ενισχύσει τη σιλουέτα σας και θα συμβάλει στην κομψή εμφάνιση σας.

Καλό είναι να μην προτιμήσετε πολύ μεγάλες τσάντες (πάνω από 14 εκατοστά) αν έχετε χαμηλό ύψος. Αντίθετα, εάν είστε ψηλή και μεγαλόσωμη προσπαθήστε να αποφύγετε τις πολύ μικρές τσάντες. Θα υπογραμμίσει οπτικά τη διαφορά μεταξύ της σιλουέτας σας και της τσάντα.

3. Διαλέξτε το σωστό σχήμα τσάντας

Εκτός από το μέγεθος, είναι σημαντικό να επιλέξετε το σωστό σχέδιο για την τσάντας που θα ταιριάζει με το σώμα και την προσωπικότητά σας. Συνήθως ακολουθούμε τον εξής απλό κανόνα.  Επιλέγουμε τη μορφή της τσάντας που βρίσκεται απέναντι από το σχήμα του σώματός μας. Εάν είστε ψηλές και λεπτές οι στρόγγυλες και οι τετράγωνες τσάντες θα σας ταιριάζουν πολύ. Σε περίπτωση που είστε μικροκαμωμένες καλό είναι να προτιμήσετε πιο μικρές τσάντες από το να επιλέξετε πιο εκτεταμένες και ορθογώνιες μορφές. Το μυστικό εδώ είναι να δημιουργήσετε αντίθεση οπτικοποίησης.

4. Η άνεση είναι το κλειδί για μια γυναικεία τσάντα

Πριν αγοράσετε μια τσάντα πρέπει να τη δοκιμάσετε. Συστήνουμε ανεπιφύλακτα να μη ρίξετε μόνο μια γρήγορη ματιά στην τσάντα που θέλετε, αλλά και να εκτιμήσετε την άνεση της. Προτιμήστε μια γυναικεία τσάντα με πολλές τσέπες αν χρειάζεται να αποθηκεύσετε πολλά πράγματα μέσα σε αυτή. Για παράδειγμα, οι τσάντες με εσωτερικές τσέπες είναι πολύ βολικές, αν σας αρέσει να οργανώνετε τα πάντα. Θα πρέπει επίσης να ελέγξετε πόσο ελαφριά ή βαριά είναι η τσάντα πόσο ευχάριστο είναι να το αγγίξετε και να μαντέψετε κατά προσέγγιση διάρκεια του κομματιού. Εάν δεν σας αρέσει κάτι στην τσάντα ή δεν αισθάνεστε άνετα, μην την αγοράσετε.

7-1-tips-για-να-επιλέξετε-γυναικεία-τσάντα

5. Επιλέξτε τσάντα ανάλογα με το σώμα σας

Θυμηθείτε ότι η τσάντα υπογραμμίζει εκείνα τα μέρη του σώματος που είναι κοντά της. Η τσάντα ώμου δίνει έμφαση στη μέση. Εάν μεταφέρετε την τσάντα στα χέρια σας, τα βλέμματα θα είναι πάνω τους. Φροντίστε λοιπόν να έχετε ένα καλά σχεδιασμένο μανικιούρ, ειδικά στις περιπτώσεις που φοράτε ένα βραδινό φόρεμα, κρατώντας την τσάντα στα χέρια σας. Οι τσάντες χιαστί τονίζουν το στήθος. Επομένως, μπορεί να μην είναι η κατάλληλη για μια γυναίκα που δεν επιθυμεί να στρέψει την προσοχή σε αυτό το σημείο.

 6. Εκτιμήστε την αξιοπιστία της τσάντας

Ο κύριος σκοπός της τσάντας είναι στην πραγματικότητα να μεταφέρει τα προσωπικά σας αντικείμενα. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο η τσάντα δεν πρέπει να είναι μόνο κομψή και μοντέρνα, αλλά και αξιόπιστη. Σκεφτείτε τι θέλετε να μεταφέρετε σε αυτή την τσάντα. Εάν η απάντηση είναι υπολογιστής, βιβλία και περιοδικά, μπορείτε να επιλέξετε μια τσάντα πιο βολική που ανοίγει εύκολα. Ωστόσο, εάν επιπλέον σκοπεύετε να μεταφέρετε το πορτοφόλι σας, η κατάσταση θα αλλάξει. Η ανοιχτή τσάντα μπορεί να χρησιμεύσει ως πρόσκληση για ανεπιθύμητες καταστάσεις.

7. Αναρωτηθείτε αν αυτή η τσάντα αντιστοιχεί στον τρόπο ζωής σας

Μπορείτε να ερωτευτείτε μια γυναικεία τσάντα από την πρώτη ματιά αλλά αν με το χρόνο δεν την χρησιμοποιείτε γιατί δεν σας βολεύει, η αγάπη αυτή πιθανότατα θα εξαφανιστεί. Η αγορά μιας τσάντας που δεν ταιριάζει στην καθημερινότητα σας είναι μια ψεύτικη επένδυση. Έτσι, πριν κάνετε μια αγορά, πάρτε όλα τα πράγματα από την παλιά σας τσάντα, όπως πορτοφόλι, κλειδιά, κινητό τηλέφωνο, iPad, σνακ, μακιγιάζ, αρώματα κ.λπ. και προσπαθήστε να δείτε πώς θα ταιριάζουν στη νέα τσάντα. Πάρτε το χρόνο σας και σκεφτείτε, τι είναι σημαντικό για εσάς. Πρέπει η τσάντα να έχει εσωτερική τσέπη για τα έγγραφα, το μακιγιάζ, το τηλέφωνο κ.λπ.; Πού θα τοποθετήσετε τα έγγραφα σας και πόσο συχνά θα τα βγάζετε και με ποιον τρόπο;

+1. Θα ταιριάζει αυτή η τσάντα με την ντουλάπα και το στυλ σας;

Το χρώμα προβάλλει ένα σημαντικό μήνυμα στον εξωτερικό κόσμο. Έτσι, όταν επιλέγετε την τσάντα, βεβαιωθείτε ότι το χρώμα θα ταιριάζει με το μεγαλύτερο μέρος της γκαρνταρόμπας σας. Επίσης, αναλύστε πόσο συχνά θα μπορείτε να φορέσετε αυτήν την τσάντα και με ποια ρούχα. Καλύτερα να προτιμήσετε ουδέτερα και κοινά χρώματα όπως μαύρο, γκρι, κόκκινο, μπλε και μπεζ. Επίσης, θα πρέπει να συνεισφέρει και να εναρμονίζεται στο στυλ σας.

Η αγορά μιας τσάντας είναι μια πολύπλοκη διαδικασία και μια ατομική απόφαση που πρέπει να βασίζεται στην έρευνα και στη σκέψη της σύνθεσης της ντουλάπας, του τύπου της προσωπικότητάς σας και του τρόπου ζωής σας. Θυμηθείτε ότι η κύρια λειτουργία οποιασδήποτε τσάντας είναι να μεταφέρει όλα τα σημαντικά πράγματα που πρέπει να έχετε μαζί σας. Δεν είναι αντικείμενο ζήλιας και επίδειξης στους φίλους σας. Ευτυχώς σήμερα οι περισσότερες εταιρείες συνδυάζουν την εξωτερική ομορφιά με τη λειτουργικότητα μιας τσάντας.

Δείτε περισσότερα για γυναικείες τσάντες 4bag:

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Shares