+30 6987 105070 | +30 2441 774460 | 4bag.gr@gmail.com
stay safe
Δωρεάν Αποστολή - Δωρεάν Αντικαταβολή

8 Λόγοι για να επιλέξετε μία τσάντα Trussardi Jeans

Ακόμη και σε μια ιδιαίτερα τόσο ανταγωνιστική αγορά όπως αυτή των πολυτελών τσαντών, η εταιρεία Trussardi Jeans καταλαμβάνει μια μοναδική θέση στις καρδιές των γυναικών. Οι τσάντες της είναι σπάνιες, περιζήτητες και ίσως οι καλύτερες, και όλες φέρουν μαζί τους τα απαραίτητα πιστοποιητικά γνησιότητας.

Αν θέλετε λοιπόν να αγοράσετε μια τσάντα η οποία θα συνδυάζει το στυλ, την άνεση και τις καλύτερες πρώτες ύλες, τότε η Trussardi είναι η εταιρεία που πρέπει να ψάξετε για να τη βρείτε. Στο eshop μας μπορείτε να βρείτε εκπληκτικά κομμάτια.

Όλες φτιαγμένες από πρώτης ποιότητας συνθετικό δέρμα και υλικά υψηλής αντοχής με έμφαση στη λεπτομέρεια.

Όμως γιατί πρέπει οπωσδήποτε να βάλετε μια τσάντα Trussardi στη συλλογή σας; Και γιατί θα έπρεπε κάθε γυναίκα να έχει μια;

Για να μάθετε το γιατί, διαβάστε παρακάτω.

1. Οι Τrussardi Jeans τσάντες  είναι  must

Αποτελεί το must της γυναικείας γκαρνταρόμπας και δεν υπάρχει άλλη εταιρεία που να μπορεί να συνδυαστεί τόσο εύκολα όσο η Τrussardi Jeans. Η συλλογή μας από τσάντες Trussardi είναι μεγάλη και σίγουρα θα ικανοποιήσει όλα σας τα γούστα.

2.  Οι Τrussardi Jeans τσάντες πάντα φαίνονται ακριβές

Εξασφαλίζοντας ότι μία ακριβή τσάντα φαίνεται ακριβή είναι ένα από τα πιο δύσκολα πράγματα για έναν σχεδιαστή, ειδικά αν σκεφτεί κανείς πόσο φοράτε μια τσάντα που αγοράσατε και τι χρήση κάνετε.

Ακόμη και εκλεκτής ποιότητας τσάντες Τrussardi Jeans, με την πρώτη ποιότητα συνθετικού δέρματος και τα αστραφτερά υλικά, αναδίδουν ένα αναμφισβήτητο αέρα φινέτσας και πολυτέλειας, λόγω των καλών υλικών και σχολαστικής δουλειάς του κατασκευής.

Εάν πληρώνετε για την εμφάνιση, τότε η Τrussardi Jeans  διασφαλίζει, ότι θα πάρετε ότι πληρώνετε, τόσο σήμερα όσο και στο μέλλον. Η τσάντα σας θα μείνει για πάντα ένα αντικείμενο αξίας άσχετα με το πόσα χρόνια θα περάσουν.

3. Status, status και status

Αν ψάχνετε για μια τσάντα όπου θα σας κάνει ξεχωρίζετε και όποιος σας βλέπει θα αντιλαμβάνεται αμέσως το καλό σας γούστο, οι Τrussardi Jeans τσάντες θα το κάνουν αυτό κάθε φορά που σας συνοδεύουν στην απογευματινή σας βόλτα, στις πρωινές αγορές σας ή στην βραδινή σας έξοδο.

4. Ειδική επεξεργασία δέρματος από τη Τrussardi Jeans

Η επεξεργασία του συνθετικού δέρματος είναι μια δύσκολη διαδικασία ειδικά στην επιλογή των κατάλληλων χρωμάτων και αποχρώσεων.

Η Τrussardi Jeans έχει καταφέρει να χρησιμοποιήσει σχεδόν κάθε σκιά και απόχρωση του ουράνιου τόξου, και γνωρίζει άριστα τη διαδικασία αφού έχει κάνει τσάντες σε όλες τις αποχρώσεις αυτού.

5. Οι επιλογές είναι ατελείωτες

Οι τσάντες Trussardi έχουν μια μοναδική ποικιλία χρωμάτων, διαστάσεων και υλικών. Έχετε τη δυνατότητα να διαλέξετε από πάρα πολλά σχέδια και είμαι σίγουρη ότι θα είναι πολύ δύσκολο να πάρετε μόνο μια!

6. Η Τrussardi Jeans  είναι μια ανεξάρτητη εταιρεία και κατασκευάζει τσάντες με τον παραδοσιακό τρόπο

Η Trussardi Jeans παραμένει σταθερά ανεξάρτητη και οικογενειακή επιχείρηση. Αυτό δίνει στην εταιρεία την ευελιξία να διατηρήσει παλιού τύπου δεξιοτεχνία και να απασχολεί εκατοντάδες ειδικευμένους τεχνίτες και επαγγελματίες, οι οποίοι δεν επεξεργάζονται τα συνθετικά δέρματα όπως οι άλλες εταιρείες, αλλά με ειδικές παραδοσιακές τεχνικές.

7. Τrussardi Jeans τσάντες αγγίζουν την τελειότητα

Μια τσάντα κατασκευασμένη από ανθρώπινα χέρια δεν θα είναι ποτέ χωρίς ατέλειες, αντιθέτως οι Τrussardi Jeans τσάντες  έχουν πρότυπα και πρακτικές για τη διαδικασία παραγωγής τους, που είναι τόσο αυστηρά όσο που δεν θα τα βρείτε σε καμία άλλη εταιρεία. Η ραφή θα είναι σφιχτή, το δέρμα θα είναι χωρίς ψεγάδι, το υλικό θα είναι απαλλαγμένο από γρατσουνιές και αμαύρωση.

8. Η αγορά ανήκει στις τσάντες Trussardi

Οι Τrussardi Jeans  δερμάτινες τσάντες είναι ακριβές, αλλά αν θέλετε κάποια τσάντα ακόμα πιο σπάνια και πιο ειδική, η εταιρεία έχει σχεδόν αμέτρητους τρόπους για να το εξασφαλίσει αυτό. Εξωτικά και πολύτιμα υλικά,  τσάντες που δημιουργούνται ανάλογα με τις ανάγκες σας.

Μπορείτε να βρείτε μοντέλα τσαντών της Trussardi Jeans  στο eshop μας καθώς και μία μεγάλη πολύ μεγάλη γκάμα τσαντών Ευρωπαίων και Ελλήνων σχεδιαστών.

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΓΑΠΗΜΕΝΕΣ ΣΑΣ ΤΣΑΝΤΕΣ: