Your Cart
Δωρεάν Αποστολή - Δωρεάν Αντικαταβολή

Πώς να επιλέξετε την κατάλληλη τσάντα για τις ανοιξιάτικες και καλοκαιρινές σας αποδράσεις

Πώς να επιλέξετε την κατάλληλη τσάντα για τις ανοιξιάτικες και καλοκαιρινές σας αποδράσεις

Πώς να επιλέξετε την κατάλληλη τσάντα για τις ανοιξιάτικες και καλοκαιρινές σας αποδράσεις

Αναζητείτε κι εσείς την κατάλληλη γυναικεία τσάντα για τις ανοιξιάτικες και καλοκαιρινές σας αποδράσεις; Εάν ναι, σε αυτό το άρθρο σας έχουμε ετοιμάσει έναν πλήρη οδηγό για το πώς να επιλέξετε την καλύτερη.

Καταλαβαίνουμε ότι η αγορά μιας τσάντας είναι πολύ σημαντικό βήμα για μια γυναίκα, καθώς είναι μια επένδυση και όχι μια περιστασιακή αγορά. Για αυτόν  τον λόγο λοιπόν, η τσάντα που θα σας συνοδεύει στα ταξίδια σας δεν πρέπει να αποτελεί εξαίρεση.

Με σκοπό να σας βοηθήσουμε να διαλέξετε μια τσάντα, θα πρέπει να θέσουμε κάποια βασικά ερωτήματα αναφορικά με τις αποδράσεις σας.

  1. Ποια είναι η κατάλληλη τσάντα ανάλογα με τον προορισμό σας;
  2. Επιλέξτε την κατάλληλη τσάντα ανάλογα με το σκοπό του ταξιδιού σας.
  3. Επιλέξτε την κατάλληλη τσάντα ανάλογα με το μέσο μετακίνησής σας.
  4. Ποιο είναι το κατάλληλο μέγεθος της τσάντας ανάλογα με το χρόνο παραμονής
  5. Πέρα από τη νέα σας τσάντα, θα έχετε και άλλες αποσκευές;

Ποια είναι η κατάλληλη τσάντα ανάλογα με τον προορισμό σας;

Ένας βασικός παράγοντας επιλογής μιας γυναικείας τσάντας για τα ταξίδια σας, είναι ο προορισμός σας. Την άνοιξη επειδή ο καιρός το επιτρέπει, μπορείτε να επισκεφτείτε και το βουνό αλλά και τη θάλασσα. Σε κάθε περίπτωση θα χρειαστείτε διαφορετικό τύπο τσάντας.

Σε παραθαλάσσια μέρη τα οποία θα επισκεφτείτε για καφέ και φαγητό, ή μια απλή βόλτα, χρειάζεστε κάτι ελαφρύ που να χωρά τα απαραίτητα. Μια τσάντα χιαστί είναι καλή επιλογή καθώς θα χωρέσει άνετα το αντηλιακό, τα γυαλιά ηλίου και το πορτοφόλι σας.

Οι ψάθινες τσάντες είναι επίσης μέσα στις τάσεις αυτής της χρονιάς, και θα είναι το τέλειο αξεσουάρ για τις καλοκαιρινές σας εξορμήσεις.

Όσον αφορά τις εκδρομές στο βουνό, θα χρειαστείτε κάτι πιο ανθεκτικό. Οι χιαστί τσάντες είναι εντάξει εάν η απόδρασή σας δεν περιλαμβάνει δραστηριότητες. Εάν όμως θέλετε να περπατήσετε και να χαρείτε τη φύση, τότε σας προτείνουμε μια τσάντα πλάτης.

Τα δημοφιλή backpack λοιπόν, θα λύσουν τα χέρια σας και δε θα σας κουράσουν καθόλου όσες ώρες και να περπατάτε, από τη στιγμή που εφάπτονται στην πλάτη σας.

Ανάλογα με το μέγεθος που θα επιλέξετε, μπορείτε να πάρετε μαζί σας αρκετά αντικείμενα. Ένα μπουκάλι με νερό, μια έξτρα μπλούζα ή ζακέτα, είναι μερικά παραδείγματα.

pos-na-epilexete-tin-katallili-tsanta-gia-tis-anoixiatikes-kai-kalokairines-sas-apodraseis

Επιλέξτε την κατάλληλη τσάντα ανάλογα με το σκοπό του ταξιδιού σας.

Ο σκοπός του ταξιδιού σας επίσης επηρεάζει την επιλογή της τσάντας για τις ανοιξιάτικες και καλοκαιρινές σας αποδράσεις.

Όταν ταξιδεύετε για αναψυχή, μπορείτε να επιλέξετε όποιο είδος τσάντας σας αρέσει, από τσάντες ώμου, φακέλους μέχρι και belt bags. Στη σελίδα μας θα βρείτε αναλυτικά όλες τις διαφορετικές κατηγορίες τσαντών.

Εάν όμως ταξιδεύετε για δουλειά ή για εκπαιδευτικούς λόγους, τότε θα σας προτείναμε κάτι πιο μεγάλο και άνετο. Θα χρειαστεί να πάρετε μαζί σας τετράδια, ημερολόγια, φακέλους, ίσως ακόμα και το laptop σας, οπότε μια μεγάλη shopper bag ή μια κομψή τσάντα χειρός θα σας φανεί χρήσιμη.

Έτσι θα είστε στιλάτη στις υποχρεώσεις σας αλλά ταυτόχρονα θα έχετε ότι χρειάζεστε μαζί σας!

Επιλέξτε την κατάλληλη τσάντα ανάλογα με το μέσο μετακίνησής σας.

Είναι προφανές, ότι ο τρόπος που θα ταξιδέψετε το καλοκαίρι και την άνοιξη σας κάνει να σκέφτεστε ποια γυναικεία τσάντα να επιλέξετε.

Το αυτοκίνητο είναι το πιο ασφαλές μέσο, οπότε δε χρειάζεται να ανησυχείτε για το μέγεθος ή την ασφάλεια που θα σας προσφέρει η τσάντα σας. Ακόμα και ένας φάκελος από μαλακό δέρμα μπορεί να σας καλύψει!

Εάν όμως θα χρειαστεί να αλλάξετε μέσα (πχ. τρένο σε λεωφορείο και από εκεί σε καράβι) κατά τη διάρκεια του ταξιδιού σας τότε καλό θα ήταν να θυσιάσετε τη μεγάλη τσάντα ώμου σας για μια μικρότερη χιαστί τσάντα ή ένα belt bag.

Το αεροπλάνο και το πλοίο απαιτούν να έχετε μαζί σας όλα τα απαραίτητα, ειδικά εάν το ταξίδι σας θα είναι πολύωρο. Μια τσάντα ώμου ή χειρός, ακόμα και ένα σακίδιο πλάτης είναι η τέλεια επιλογή. Θα χωρέσουν τα ακουστικά, το φορτιστή σας, ένα βιβλίο, ακόμα και μια έξτρα ζακέτα σε περίπτωση που κρυώσετε.

Ποιο είναι το κατάλληλο μέγεθος της τσάντας ανάλογα με το χρόνο παραμονής

Η διάρκεια της ανοιξιάτικης ή καλοκαιρινής σας απόδρασης έχει μεγάλη σημασία για την τσάντα που θα επιλέξετε.Μια μονοήμερη απόδραση απαιτεί μια γυναικεία τσάντα σε μέτριο μέγεθος ώστε να έχετε διαθέσιμο χώρο ενδεχομένως για κάποιο σνακ, το φορτιστή ή το μπουκάλι με το νερό σας.

Αυτό αλλάζει όμως εάν είσαστε μητέρα και θα κάνετε αυτήν την μονοήμερη απόδραση με όλη την οικογένεια. Σε αυτή την περίπτωση ένα μεγάλο σακίδιο πλάτης θα είναι ο σύμμαχός σας ώστε να μην ξεχάσετε τίποτα στο σπίτι!

Ενώ αν θα λείψετε για περισσότερες μέρες, μια μικρότερη τσάντα θα σας λύσει τα χέρια, αφού ο περισσότερος όγκος των αντικειμένων σας θα βρίσκεται σε κάποια αποσκευή.

pos-na-epilexete-tin-katallili-tsanta-gia-tis-anoixiatikes-kai-kalokairines-sas-apodraseis

Πέρα από τη νέα σας τσάντα, θα έχετε και άλλες αποσκευές;

Εάν τα καλοκαιρινά και ανοιξιάτικα ταξίδια σας απαιτούν την παραμονή σας για αρκετές μέρες, τότε πιθανόν να έχετε και άλλες αποσκευές μαζί σας.

Σε αυτή την περίπτωση, μην επιλέξετε ογκώδεις  και άβολες τσάντες, καθώς θα σας δυσκολέψουν. Πάρτε μαζί σας μόνο τα απολύτως απαραίτητα σε μια μικρότερη τσάντα ώμου ή ένα μικρό σακίδιο πλάτης, ώστε τα χέρια σας να είναι διαθέσιμα για τη μεταφορά των αποσκευών.

Απαντώντας λοιπόν σε αυτές τις πέντε ερωτήσεις, μπορείτε να πάρετε μια γενική ιδέα για το πώς να επιλέξετε την κατάλληλη τσάντα για τις ανοιξιάτικες και καλοκαιρινές σας αποδράσεις.

 

Τι θα πρέπει να προσέξετε επιλέγοντας μια τσάντα για τις ανοιξιάτικες και καλοκαιρινές σας αποδράσεις;

Ανεξάρτητα με τις ερωτήσεις που απαντήσαμε προηγουμένως, θα πρέπει να έχετε υπόψη σας κάποια γενικά χαρακτηριστικά μιας τσάντας κατάλληλης για ταξίδια και αποδράσεις. Αυτά είναι τα εξής:

  1. Χρηστικότητα
  2. Ασφάλεια
  3. Design

Χρηστικότητα και τσάντες ταξιδιού

Το πρώτο θέμα που θα πρέπει να σας απασχολήσει είναι η χρηστικότητα της τσάντας. Για να μπορέσετε να αξιοποιήσετε την τσάντα τόσο για της ανοιξιάτικες και καλοκαιρινές σας αποδράσεις όσο και στην καθημερινότητά σας, θα πρέπει να τη διαλέξετε προσεκτικά.

Καλό θα ήταν η τσάντα που θα διαλέξετε, να είναι προσεκτικά κατασκευασμένη και να μην είναι κακής ποιότητας. Οι επώνυμες τσάντες είναι πιο «ασφαλείς» στο να τις επιλέξετε, γιατί γνωρίζεται την ποιότητα και την προέλευσή τους.

Επενδύστε σε μια τσάντα διαχρονική, και υψηλής ποιότητας την οποία θα μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τόσο στα ταξίδια σας όσο και στην καθημερινή σας ζωή στην πόλη.

Μια δερμάτινη τσάντα είναι η ιδανική υποψήφια για τη συγκεκριμένη περίπτωση. Δε φθείρεται εύκολα, και με την κατάλληλη φροντίδα από την πλευρά σας, θα γίνει αναπόσπαστο κομμάτι της γκαρνταρόμπας σας.

Τέλος, καλό θα ήταν να επιλέξετε μια γυναικεία τσάντα που θα μπορεί να προσαρμοστεί στις γενικότερες ανάγκες του ταξιδιού σας και όχι μόνο στη διαδρομή. Θα πρέπει να μπορέσετε με την ίδια τσάντα να παρευρεθείτε σε διαφορετικούς χώρους όπως για παράδειγμα εστιατόρια, cocktail bars ή και μουσεία.

Για αυτό και η πλειοψηφία των γυναικών, προτιμούν μονόχρωμες τσάντες και συνήθως σε μέτριο μέγεθος για τα ταξίδια τους.

Ασφάλεια και τσάντες ταξιδιού

Όσον αφορά την ασφάλεια, επιλέξτε τσάντες που κλείνουν με ασφαλή τρόπο, όπως τα φερμουάρ. Τσάντες που κλείνουν με μαγνητικά κουμπιά ή με σχοινιά που απλά δένουν όπως οι τσάντες πουγκιά, είναι εύκολος στόχος.

Σε μέρη που συγχρωτίζεται πολύς κόσμος όπως οι σταθμοί των τρένων, τα λιμάνια ή το κέντρο μιας μεγάλης πόλης, θα πρέπει να είστε σίγουρη ότι τα προσωπικά σας αντικείμενα είναι ασφαλή.

Επίσης, το μέγεθος της τσάντας που θα επιλέξετε παίζει ρόλο στην ασφάλεια. Καλό θα ήταν να μπορείτε να μπλοκάρετε οποιαδήποτε ύποπτη κίνηση πέσει στην αντίληψή σας. Μια μεγάλη tote bag που δεν κλείνει με φερμουάρ, είναι πιο εύκολος στόχος από μια belt bag ή μια μικρή τσάντα ώμου.

Επιπλέον, όπως αναφέραμε νωρίτερα, θα πρέπει να διαλέξετε μια τσάντα καλής κατασκευής από ποιοτικά υλικά, καθώς το τελευταίο που θέλετε να σας συμβεί, είναι να σας χαλάσει στη μέση των διακοπών σας.

Design και τσάντες ταξιδιού

Είναι γεγονός πως καμία γυναίκα δε θέλει να θυσιάσει το στιλ της, ιδιαίτερα στις καλοκαιρινές της αποδράσεις. Την άνοιξη και το καλοκαίρι του 2020, οι τάσεις προτείνουν πολύ ενδιαφέρουσες επιλογές, που εσείς δεν πρέπει να χάσετε!

Υπερμεγέθεις τσάντες (XXL) τύπου shopper και tote bag, που μπορούν να σας διευκολύνουν κατά τη διάρκεια ενός πολύωρου ταξιδιού καθώς χωράνε -κυριολεκτικά- τα πάντα!

Ψάθινες τσάντες και τσάντες καλάθια όπως προαναφέραμε, οι οποίες ήρθαν για να αλλάξουν την αντίληψή μας γύρω από τη γυναικεία τσάντα. Θα αποτελέσουν το ιδανικό αξεσουάρ για τις καλοκαιρινές σας εκδρομές στη θάλασσα.

Άλλο ένα στοιχείο της συλλογής άνοιξη καλοκαίρι 2020, είναι τα έντονα χρώματα. Μη φοβηθείτε να επιλέξετε μια τσάντα με χρώμα ή έντονα μοτίβα, καθώς είναι Must στις φετινές τάσεις.

Μη διστάσετε να βάλετε χρώμα στις ανοιξιάτικες και καλοκαιρινές σας αποδράσεις με μια δερμάτινη φούξια ή κίτρινη τσάντα. Σας εγγυόμαστε ότι θα σας αλλάξει τη διάθεση!

Στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα θα βρείτε τσάντες δερμάτινες, πλεκτές, σουέτ και άλλες υφές που μπορούν να σας καλύψουν την κάθε σας ανάγκη. Η ποιότητα των κομματιών που σας προσφέρουμε είναι εγγυημένη σε όλα τα διαθέσιμα brands.

Δείτε περισσότερα για τις γυναικείες τσάντες:

ΤΣΑΝΤΕΣ NATIONAL GEOGRAPHIC
ΤΣΑΝΤΕΣ CAMEL ACTIVE
ΤΣΑΝΤΕΣ CHESTERFIELD
ΤΣΑΝΤΕΣ BUGATTI
ΤΣΑΝΤΕΣ JACQUES ESTEREL
ΤΣΑΝΤΕΣ BYBLOS
ΤΣΑΝΤΕΣ VERDE
ΓΥΝΑΙΚΕΙΕΣ ΤΣΑΝΤΕΣ
ΤΣΑΝΤΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
ΤΣΑΝΤΕΣ GREEK HANDMADE
ΤΣΑΝΤΑ ΧΕΙΡΟΣ
ΤΣΑΝΤΕΣ ΩΜΟΥ

ΤΣΑΝΤΕΣ ELENA ATHANASIOU
ΤΣΑΝΤΕΣ TRUSSARDI JEANS
ΤΣΑΝΤΕΣ ANEKKE
ΤΣΑΝΤΕΣ LA TOUR EIFFEL
ΤΣΑΝΤΕΣ ALVIERO MARTINI 1A CLASSE
ΤΣΑΝΤΕΣ SILVER & POLO
ΤΣΑΝΤΕΣ CROMIA
ΤΣΑΝΤΕΣ CREAM BEAR
ΤΣΑΝΤΕΣ LE PANDORINE
ΤΣΑΝΤΕΣ POSSET
ΤΣΑΝΤΕΣ ΧΙΑΣΤΙ
ΣΑΚΙΔΙΑ ΠΛΑΤΗΣ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Shares