Your Cart
Δωρεάν Αποστολή - Δωρεάν Αντικαταβολή

Πόσο επιβιώνει ο κορονοϊός στις γυναικείες τσάντες;

poso-epibioni-koronoios-gynaikeies-tsantesΠόσο επιβιώνει ο κορονοϊός στις γυναικείες τσάντες;

Όπως και οι άλλοι 200 ​​περίπου αναπνευστικοί ιοί που γνωρίζουμε, ο νέος κορονοϊός – Coronavirus μπορεί να επιβιώσει για αρκετές ώρες σε διάφορες επιφάνειες, όπως και στις γυναικείες τσάντες.

Καθώς μπορεί να εξαπλωθεί εύκολα από άτομο σε άτομο, οι ειδικοί επιμένουν να πλένουμε τακτικά τα χέρια μας και τα αντικείμενα που ερχόμαστε άμεσα σε επαφή, όπως είναι τα κινητά και οι τσάντες μας. Ο κορονοϊός επιβιώνει πάνω στις επιφάνειες έως 72 ώρες.

Συμβουλές για να μην επιβιώνει ο κορονοϊός στις γυναικείες τσάντες

Τα χέρια μας καθημερινά θα αγγίξουν την τσάντα περισσότερες από 5 φορές για να βγάλουν και να βάλουν οτιδήποτε στο εσωτερικό της. Για να προστατέψετε την υγεία σας ενάντια στον κορονοϊό φροντίστε να ακολουθήσετε τις συμβουλές μας.

Οι δερμάτινες τσάντες είναι μια πραγματική επένδυση. Όταν έχετε επενδύσει αρκετά χρήματα σε μια τσάντα, φροντίστε και την υγιεινή της αντίστοιχα. Η φροντίδα μιας δερμάτινης τσάντας μπορεί να είναι λίγο πιο δύσκολη από μια υφασμάτινη ή πλαστική τσάντα.

Πώς καθαρίζετε μια δερμάτινη τσάντα χωρίς να την καταστρέψετε;

Για να σας προσφέρουμε τις καλύτερες απαντήσεις, μιλήσαμε με τους ειδικούς της The Handbag Experts – οι οποίοι ειδικεύονται στη φροντίδα και την αποκατάσταση της επώνυμης γυναικείας τσάντας.

Χρειάζεται απολύμανση η τσάντα σας για προστασία από τον κορονοϊό;

Όταν σκεφτόμαστε την κατάσταση μιας τσάντας, ο χώρος όπου εκτίθεται καθημερινά μπορεί να μας βοηθήσει στον τρόπο πρόληψης. Στην πραγματικότητα, αυτό είναι το πιο σημαντικό πράγμα που μπορείτε να κάνετε για την τσάντα σας. Να την προστατεύετε.

“Καθαρίστε και προστατεύστε την τακτικά. Μια δερμάτινη τσάντα χρειάζεται τον δικό της τρόπο περιποίησης και απολύμανσης”

Χρησιμοποιήστε χρήσιμα εργαλεία και κόλπα για να αποφύγετε τα σημάδια φθοράς και διατηρήστε την τσάντα σας καινούρια όσο το δυνατόν περισσότερο.

Πως να προστατεύσετε τις γυναικείες τσάντες σας;

  • Αποφύγετε να τοποθετείτε την τσάντα σας στο δάπεδο
  • Μην την αφήνετε πάνω σε κοινόχρηστες επιφάνειες (νεροχύτες τουαλέτας)
  • Απολυμάνετε τα χέρια σας πριν την χρησιμοποιήσετε

Πόσο συχνά πρέπει να καθαρίζετε τις τσάντες σας;

Ίσως να μην προκαλεί έκπληξη το γεγονός ότι η κανονικότητα με την οποία πρέπει να καθαρίσετε την τσάντα σας εξαρτάται από το πόσο συχνά τη χρησιμοποιείτε. Όσο λιγότερο την χρησιμοποιείτε, τόσο λιγότερη καθαριότητα θα χρειαστεί.

Εάν χρησιμοποιείτε την τσάντα κάθε μέρα, θα πρέπει να την απολυμάνετε κάθε φορά που επιστρέφετε στο σπίτι σας ώστε να μην μεταφέρετε τους ιούς μέσα. Αν η δουλειά σας απαιτεί πολλές συναντήσεις σε διαφορετικούς χώρους, φροντίστε την υγιεινή της και των χεριών σας πριν από κάθε ραντεβού.

koronoios-gynaikeies-tsantesΠώς να καθαρίσετε τις τσάντες σας;

Ξεκινήστε καθαρίζοντας την τσάντα εξωτερικά, χρησιμοποιόταν ειδικά απολυμαντικά μαντηλάκια μιας χρήσης. Τα υγρά μαντιλάκια έχουν την ιδιότητα να απομακρύνουν μικρόβια και υπολείμματα βρωμιάς. Φροντίστε να απολυμαίνετε όλη την επιφάνεια της τσάντας και τα χερούλια ή τον ιμάντα αν πρόκειται για τσάντες χιαστή ή τσάντα γυναικεία ώμου.

Όταν η καθαριότητα της δερμάτινης τσάντας γίνεται στο σπίτι προτιμήστε ένα πανί με μικροίνες. Χρησιμοποιήστε απολυμαντικό κρεμοσάπουνο. Αφήστε την τσάντα να στεγνώσει για λίγα λεπτά και στη συνέχεια εφαρμόστε μια κρέμα προστασίας. Προσέξτε ιδιαίτερα τις λαβές, τις γωνίες και τις περιοχές που έχετε αγγίξει συχνά. Στη συνέχεια, αφήστε την να στεγνώσει για δέκα λεπτά, και περάστε την με ένα στεγνό πανί microfiber.

Αυτή η διαδικασία δεν διαρκεί περισσότερο από 15 λεπτά και θα μπορούσε να σας προστατέψει από τον κορονοϊό και από μελλοντική φθορά της τσάντας σας. Επίσης θα διατηρήσει την αξία της τσάντας σας!

Εάν η τσάντα σας είναι υφασμάτινη ή έχει πολύ απορροφητικό δέρμα, ίσως θα πρέπει να εστιάσετε περισσότερο στις κύριες περιοχές, όπως οι χειρολαβές. Περάστε τες με ένα υγρό μαντηλάκι και προσπαθήστε να μην ακουμπάτε με τα χέρια σας το πρόσωπό σας, έως ότου τα απολυμάνετε σωστά.

Έχοντας τα κατάλληλα προϊόντα καθαρισμού και απολύμανσης μαζί σας προστατεύετε τον εαυτό σας από τον υιό.

Πώς να αφαιρέσετε τους λεκέδες υγρών στις γυναικείες τσάντες;

Το πιο συνηθισμένο πρόβλημα που μας ανησυχεί είναι ένας υγρός λεκές σε μια τσάντα. Τα περισσότερα είδη επώνυμες τσάντες είναι φτιαγμένα από ελαφρώς επεξεργασμένα δέρματα για την απαλή αίσθηση τους. Ωστόσο αυτό σημαίνει ότι είναι πολύ απορροφητικά, καθώς οι τσάντες είναι επιρρεπείς σε επαφή με κοινά υγρά όπως βροχή, ποτά και δυσάρεστες άλλες καταστάσεις.

Προστατεύστε πάντα την τσάντα σας όταν την ακουμπάτε σε ένα τραπέζι ή την κρεμάτε σε μια καρέκλα. Οι πιτσιλιές ή το φτέρνισμα από τους γύρω ανθρώπους είναι ένας από τους πιο συνηθισμένους υγρούς λεκέδες που αντιμετωπίζουμε.

Όπως πάντα, η πρόληψη είναι καλύτερη από μια θεραπεία και η προστασία από την αρχή είναι ο καλύτερος τρόπος για να αποφύγετε τυχόν δυσάρεστες και επικίνδυνες καταστάσεις για την υγεία σας.

Προφανώς συμβαίνουν ατυχήματα, όπως αν βραχεί τυχαία η τσάντα σας. Υπάρχουν μερικά βήματα που μπορείτε να ακολουθήσετε για να διασφαλίσετε ότι αυτά δεν θα προκαλέσουν περισσότερη ζημιά στις γυναικείες τσάντες σας.

Σημείωση: Μην εφαρμόζετε νερό ή προϊόντα καθαρισμού που μπορεί να έχετε στη διάθεσή σας – θα επιδεινώσετε μόνο τη ζημιά.

  • Ξεκινήστε με το στύπωμα της λεκιασμένης περιοχής το συντομότερο δυνατόν με ένα καθαρό, στεγνό πανί ή χαρτομάντιλο. Σκοπός είναι να απορροφήσετε όσο το δυνατόν περισσότερο το υγρό.
  • Μόλις αφαιρέσετε την περίσσεια υγρού, θα πρέπει να καθαρίσετε τη λεκιασμένη περιοχή με ένα υγρό πανί ή χαρτί μόνο με ζεστό νερό.
  • Ξεκινήστε από το εξωτερικό του λεκέ και προχωρήστε προς τα μέσα. Αυτό θα σταματήσει το λεκέ από την εξάπλωση προς τα έξω.
  • Όπως και πριν, θα πρέπει στη συνέχεια να προχωρήσετε στο βούρτσισμα της λεκιασμένης περιοχής με ένα στεγνό ύφασμα ή χαρτομάντιλο για να απορροφήσετε οποιοδήποτε νερό που έχει απομείνει ή καθαριστικό. Ποτέ μην τρίβετε την λεκιασμένη περιοχή καθώς αυτό μπορεί να προκαλέσει τη διάδοση του λεκέ.
  • Αφήστε την τσάντα σας να στεγνώσει σε ένα ζεστό δωμάτιο. Μην εφαρμόζετε θερμότητα κατευθείαν στη λεκιασμένη περιοχή, καθώς αυτό μπορεί να δημιουργήσει μόνιμο λεκέ.

Εάν ο λεκές επιμένει, επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες συμβουλές για τις τσάντες σας!

Τι να θυμάστε για να μην επιβιώσει ο κορονοϊός στις γυναικείες τσάντες!

Ποτέ μην χρησιμοποιείτε μωρομάντηλα, ξίδι ή οποιοδήποτε άλλο «εγχώριο φάρμακο» για καθαρισμό ή απομάκρυνση λεκέδων. Πολλά από τα προϊόντα αυτά περιέχουν χημικές ουσίες και ουσίες που μπορεί να προκαλέσουν βλάβη στο χρώμα, το δέρμα και πολλά άλλα προβλήματα.

Πάντα να δοκιμάζετε μια μέθοδο καθαρισμού προτού τη χρησιμοποιήσετε… κατά προτίμηση κάπου στο εσωτερικό της τσάντας που δεν θα φαίνεται μετέπειτα, σε περίπτωση που δεν λειτουργήσει σωστά.

Να ακολουθείτε πάντα τις οδηγίες φροντίδας που σας έδωσε ο πωλητής. Φροντίστε να καθαρίζετε σωστά την περιοχή και να αφήνετε την τσάντα να στεγνώνει φυσιολογικά.

Προστατέψτε την υγεία σας, φροντίζοντας τα είδη που έρχεστε σε άμεση επαφή καθημερινά. Τα κλειδιά, το κινητό και η τσάντες είναι από τους βασικούς παράγοντες μετάδοσης ιών και βακτηριδίων που απειλούν τη ζωή μας.

Να πλένετε πάντα τα χέρια σας πριν πιάσετε οποιοδήποτε αντικείμενο στο σπίτι ή στην εργασία σας. Οι κανόνες υγιεινής ισχύουν για όλους μας και ιδίως για τα προσωπικά μας είδη, όπως οι τσάντες.

Μείνετε ασφαλείς! Μείνετε στο σπίτι! Επιλέξτε να κάνετε αγορές από την άνεση του σπιτιού σας με ασφάλεια. Επισκεφτείτε το eshop κατάστημα μας 4Bag και βρείτε επώνυμες γυναικείες τσάντες για κάθε στιλ και προσωπικότητα. Διοχετεύστε τον ελεύθερο χρόνο σας δημιουργικά, ανανεώνοντας τις τσάντες σας!

Δείτε περισσότερα για γυναικείες τσάντες:

ΤΣΑΝΤΕΣ NATIONAL GEOGRAPHIC
ΤΣΑΝΤΕΣ CAMEL ACTIVE
ΤΣΑΝΤΕΣ CHESTERFIELD
ΤΣΑΝΤΕΣ BUGATTI
ΤΣΑΝΤΕΣ JACQUES ESTEREL
ΤΣΑΝΤΕΣ BYBLOS
ΤΣΑΝΤΕΣ VERDE
ΓΥΝΑΙΚΕΙΕΣ ΤΣΑΝΤΕΣ
ΤΣΑΝΤΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
ΤΣΑΝΤΕΣ GREEK HANDMADE
ΤΣΑΝΤΑ ΧΕΙΡΟΣ
ΤΣΑΝΤΕΣ ΩΜΟΥ

ΤΣΑΝΤΕΣ ELENA ATHANASIOU
ΤΣΑΝΤΕΣ TRUSSARDI JEANS
ΤΣΑΝΤΕΣ ANEKKE
ΤΣΑΝΤΕΣ LA TOUR EIFFEL
ΤΣΑΝΤΕΣ ALVIERO MARTINI 1A CLASSE
ΤΣΑΝΤΕΣ SILVER & POLO
ΤΣΑΝΤΕΣ CROMIA
ΤΣΑΝΤΕΣ CREAM BEAR
ΤΣΑΝΤΕΣ LE PANDORINE
ΤΣΑΝΤΕΣ POSSET
ΤΣΑΝΤΕΣ ΧΙΑΣΤΙ
ΣΑΚΙΔΙΑ ΠΛΑΤΗΣ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Shares