ΤΣΑΝΤΑ ΠΟΥΓΚΙ ALVIERO MARTINI 1A CLASSE CD 082-6000

289,00

ΤΣΑΝΤΑ ΠΟΥΓΚΙ ALVIERO MARTINI 1A CLASSE

Size: 25 cm – 28 cm – 15 cm

  • Όλα τα προιόντα του οίκου συνοδεύονται από πιστοποιητικό γνησιότητας.
  • Διαθεσιμότητα: άμεση και παράδοση σε 1-3 μέρες
  • Η γεωγραφική απεικόνιση του χάρτη ενδέχεται να διαφέρει από αυτή στην τσάντα της εικόνας.Ζητήστε μας μέσω email-4bag.gr@gmail.com ή μέσω viber  6987 105070, να σας ενημερώσουμε για την διαθέσιμη παράσταση στην τσάντα που σας ενδιαφέρει. 

 

 

 

ΤΣΑΝΤΑ ΠΟΥΓΚΙ ALVIERO MARTINI 1A CLASSE

Επώνυμη τσάντα του Ιταλικού οίκου Alviero Martini. Και αυτή τη σεζόν το πουγκί “ποζάρει” ως must have τσάντα όλων των in fashion γυναικών. Συνδυάζεται απίθανα με όλα τα χρώματα και φοριέται όλες τις εποχές του χρόνου.

Μια ενδιαφέρουσα πρόταση για  τις καθημερινές σας εξορμήσεις, με έμφαση στην πολυτέλεια και τη μοντέρνα αισθητική. Αξίζει λοιπόν να επενδύσετε σε μία τσάντα που έχει βαρύτιμη υπογραφή-Alviero Martini 1a Classe- είναι αναγνωρίσιμη -Geo Map- και αποτελεί άριστη επένδυση λόγω του στυλ αλλά και της άριστης κατασκευής.

Οι γυναικείες τσάντες της Alviero Martini 1a Classe, είναι αφιερωμένες στη σύγχρονη γυναίκα που της αρέσει να ταξιδεύει στις μεγαλύτερες πρωτεύουσες του πλανήτη και έρχεται σε επαφή με νέες κουλτούρες. Ενώ δε σταματά να εξελίσσει και το στυλ της. Για αυτό άλλωστε το brand έχει ως στόχο όχι μόνο να διατηρήσει   την κληρονομιά made in Italy, αλλά και να βελτιώνεται συνεχώς με σχέδια που κουβαλούν τη σφραγίδα του μοντέρνου και κοσμοπολίτικου ύφους.

Δείτε περισσότερα για τσάντες Alviero Martini.

Η γεωγραφική απεικόνιση του χάρτη ενδέχεται να διαφέρει από αυτή στην τσάντα της εικόνας.

Ζητήστε μας μέσω email-4bag.gr@gmail.com ή μέσω viber  6987 105070, να σας ενημερώσουμε για την διαθέσιμη παράσταση στην τσάντα που σας ενδιαφέρει.

 

 

Επιπλέον πληροφορίες

Τύπος

Χρώμα

Υλικό

Κατασκευαστής